Орган з сертифікації систем управління ТОВ «Український науковий інститут сертифікації» підтвердив власну технічну компетентність з проведення робіт з сертифікації на відповідність стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу», ISO 22000:2018, ДСТУ ISO 22000:2007 в НААУ (Національне Агентство Акредитації України) з атестатом про акредитацію №8О103 від 02.09.2020 та сферою акредитації за наступними напрямками:

  • Виробництво харчових продуктів (категорія харчового ланцюга – С);
  • Громадське харчування (категорія харчового ланцюга – Е);
  • Розповсюдження (категорія харчового ланцюга – F);
  • Надання послуг транспортування та зберігання (категорія харчового ланцюга – G);
  • Послуги (категорія харчового ланцюга – H);
  • Виробництво упаковки для харчових продуктів та пакувального матеріалу (категорія харчового ланцюга – I).

Також ми пропонуємо роботи з сертифікації систем управління безпечності харчової продукції у добровільній сфері за наступними напрямками:

  • Тваринництво (категорія харчового ланцюга – А);
  • Рослинництво (категорія харчового ланцюга – D);
  • Виробництво кормів для тварин (категорія харчового ланцюга – F);
  • Виробництво обладнання (категорія харчового ланцюга – J);
  • Послуги (категорія харчового ланцюга – H);
  • Виробництво упаковки для харчових продуктів та пакувального матеріалу (категорія харчового ланцюга – I).

 Примітка:

  • Стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 втрачає чинність з 01.07.2021.
  • Стандарт ISO 22000:2018 діє з 31.01.2019.
  • Стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 діє з 01.12.2019.

Переваги сертифікації за вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000:

– участь у тендерах та державних закупівлях;

– відповідність діяльності підприємства законодавству України у сфері захисту прав споживачів (Наказ Мінагрополітики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».

– можливість реалізації продукції підприємства на Європейському та інших Міжнародних рівнях;

– постійне поліпшення;

– поліпшення комунікацій і процесів, пов’язаних з безпекою харчових продуктів у вашій організації, і забезпечення постійної оптимізації всього ланцюга поставок;

– довіру клієнтів;

– захистіть свій бренд і отримаєте довіру клієнтів, довівши цілісність ваших виробничих програм і управління ланцюгами поставок;

– залучення співробітників.

Форма заявки  (завантажити)

Інші стандарти

ISO 14001

Орган з сертифікації систем управління ТОВ «Український науковий інститут сертифікації» пропонує роботи з сертифікації систем екологічної безпечності у добровільній сфері за наступними напрямками: – Сільське господарство, лісове господарство, рибне господарство та мисливство (01); – Добувна промисловість (02); – Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (03); – Текстиль та текстильні вироби (04); – Виробництво шкіри […]

Детальніше

ISO 9001

Орган з сертифікації систем управління ТОВ «Український науковий інститут сертифікації» підтвердив власну технічну компетентність у проведенні робіт з сертифікації на відповідність стандартам ДСТУ EN ISO 9001:2018 Системи управління якістю. Вимоги (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) і ДСТУ EN ISO 9001:2015 Системи управління якістю. Вимоги (ISO 9001:2015, IDT); ISO 9001:2015 Quality management systems – […]

Детальніше

ISO 22716

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 року № 65 затверджено Технічний регламент на косметичну продукцію, який розроблено на основі Регламенту на косметичну продукцію (ЄС) № 1223/2009 Європейського Парламенту і Ради від 30 листопада 2009 року. Для реалізації косметичної продукції на українському ринку цим Регламентом (п. 21) вперше встановлено норму щодо необхідності вітчизняних виробників […]

Детальніше