Орган з сертифікації систем управління ТОВ «Український науковий інститут сертифікації» підтвердив власну технічну компетентність з проведення робіт з сертифікації на відповідність стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу», ISO 22000:2018, ДСТУ ISO 22000:2007 в НААУ (Національне Агентство Акредитації України) з атестатом про акредитацію №8О103 від 02.09.2020 та сферою акредитації за наступними напрямками:

  • Виробництво харчових продуктів (категорія харчового ланцюга – С);
  • Громадське харчування (категорія харчового ланцюга – Е);
  • Розповсюдження (категорія харчового ланцюга – F);
  • Надання послуг транспортування та зберігання (категорія харчового ланцюга – G);
  • Послуги (категорія харчового ланцюга – H);
  • Виробництво упаковки для харчових продуктів та пакувального матеріалу (категорія харчового ланцюга – I).

Також ми пропонуємо роботи з сертифікації систем управління безпечності харчової продукції у добровільній сфері за наступними напрямками:

  • Тваринництво (категорія харчового ланцюга – А);
  • Рослинництво (категорія харчового ланцюга – D);
  • Виробництво кормів для тварин (категорія харчового ланцюга – F);
  • Виробництво обладнання (категорія харчового ланцюга – J);
  • Послуги (категорія харчового ланцюга – H);
  • Виробництво упаковки для харчових продуктів та пакувального матеріалу (категорія харчового ланцюга – I).

 Примітка:

  • Стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 втрачає чинність з 01.07.2021.
  • Стандарт ISO 22000:2018 діє з 31.01.2019.
  • Стандарт ДСТУ ISO 22000:2019 діє з 01.12.2019.

Переваги сертифікації за вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000:

– участь у тендерах та державних закупівлях;

– відповідність діяльності підприємства законодавству України у сфері захисту прав споживачів (Наказ Мінагрополітики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».

– можливість реалізації продукції підприємства на Європейському та інших Міжнародних рівнях;

– постійне поліпшення;

– поліпшення комунікацій і процесів, пов’язаних з безпекою харчових продуктів у вашій організації, і забезпечення постійної оптимізації всього ланцюга поставок;

– довіру клієнтів;

– захистіть свій бренд і отримаєте довіру клієнтів, довівши цілісність ваших виробничих програм і управління ланцюгами поставок;

– залучення співробітників.

Форма заявки  (завантажити)

Інші стандарти

ISO 13485

  Форма заявки  (завантажити)

Детальніше

ISO 9001 для закладів охорони здоров’я

В межах адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу в медичній галузі, триває процес реформування. Законодавство України в сфері медицини повільно наближується до європейського, для цього запроваджено низку нормативно-законодавчих актів одним з яких є Наказ МОЗ України № 142 від 14.03.2011 «Про вдосконалення акредитації закладів охорони здоров’я», Наказ МОЗ України № 1116 від 20.12.2013 «Про […]

Детальніше

ISO 15189

  Форма заявки  (завантажити)

Детальніше