Орган з сертифікації систем управління ТОВ «Український науковий інститут сертифікації» підтвердив власну технічну компетентність з проведення робіт з сертифікації на відповідність стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу», ISO 22000:2018, ДСТУ ISO 22000:2007 в НААУ (Національне Агентство Акредитації України) з атестатом про акредитацію №8О103 від 02.09.2020 та сферою акредитації за наступними напрямками:
Також ми пропонуємо роботи з сертифікації систем управління безпечності харчової продукції у добровільній сфері за наступними напрямками:
Примітка:
Переваги сертифікації за вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000:
– участь у тендерах та державних закупівлях;
– відповідність діяльності підприємства законодавству України у сфері захисту прав споживачів (Наказ Мінагрополітики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
– можливість реалізації продукції підприємства на Європейському та інших Міжнародних рівнях;
– постійне поліпшення;
– поліпшення комунікацій і процесів, пов’язаних з безпекою харчових продуктів у вашій організації, і забезпечення постійної оптимізації всього ланцюга поставок;
– довіру клієнтів;
– захистіть свій бренд і отримаєте довіру клієнтів, довівши цілісність ваших виробничих програм і управління ланцюгами поставок;
– залучення співробітників.
Форма заявки (завантажити)
Або знайдіть відповідь тут
*Всі поля обов'язкові для заповнення