Ukrainian Scientific Institute of Certification

Expansion of the scope of accreditation

27/03/2020

UNI-CERT LLC passed a scheduled audit and expanded its scope of accreditation. In accordance with new the accreditation certificate No. 80103 of 03.03.2020 and the scope of accreditation (Annex of July 26, 2020; Annex of March 03, 2020), UNI-CERT LLC is authorized to conduct activity on the certification of quality management systems (QMS) according to the following standards:

  • ДСТУ ISO 9001:2015 Системи управління якістю. Вимоги (ISO 9001:2015, IDT) (DSTU ISO 9001:2015 Quality management system. Requirements (ISO 9001:2015, IDT));
  • ISO 9001:2015 Quality management systems – Requirements
  • ДСТУ EN ISO 9001:2018 Системи управління якістю. Вимоги (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) (DSTU EN ISO 9001:2018) Quality management system. Requirements (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT).
  • ISO 13485:2016 Medical devices – Quality management systems – Requirements for regulatory purposes;
  • ДСТУ EN ISO 13485:2018 Вироби медичні. Система управління якістю. Вимоги до регулювання (EN ISO 13485:2016, IDT; ISO 13485:2016, IDT) (DSTU EN ISO 13485:2018) Medical devices. Quality management system. Requirements for regulation (EN ISO 13485:2016, IDT; ISO 13485:2016, IDT).
  • ДСТУ ISO 22000:2007 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT) (DSTU ISO 22000:2007 Food safety management systems. Requirement for any organization in the food chain (ISO 22000:2005, IDT));
  • ISO 22000:2005 Food safety management systems – Requirements for any organization in the food chain;
  • ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації харчовому ланцюгу. (DSTU ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) Food safety management systems – Requirement for any organization in the food chain.);
  • ISO 22000:2018 Food safety management systems – Requirement for any organization in the food chain.